Δήλωση του Γ. Φιλιππάκη, υποψήφιου Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για την κατάσταση στο νοσοκομείο

“Οι πρόσφατες αποκαλυπτικές δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝ Αγίου Νικολάου δεν αφήνουν περιθώριο για καμιά αναμονή! 

Δεν είναι μονόδρομος στον 21ο αιώνα, λόγω έλλειψης ακτινολόγων να μη γίνονται σε προγραμματισμένη βάση καθόλου αξονικές τομογραφίες, υπερηχογραφήματα, μαστογραφίες, εξετάσεις οστικής πυκνότητας!

Δεν είναι πρόοδος και σύγχρονο λόγω έλλειψης ιατρών να μην κλείνονται καθόλου ραντεβού για νευρολόγο, ψυχίατρο, διαβητολόγο, ενδοκρινολόγο!

Δεν ανεχόμαστε οι κάτοικοι του Δήμου μας και συνολικά του Λασιθίου να εξωθούνται είτε στους επιχειρηματίες της υγείας είτε στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, μπαίνοντας σε εξοντωτικά έξοδα και ταλαιπωρία, για να απολαμβάνουν το πλέον αναγκαίο κοινωνικό αγαθό, την υγεία!

Τώρα είναι η ώρα με οργανωμένη πάλη να μπουν περισσότερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, που οδηγεί στην περαιτέρω μετατροπή της Υγείας σε πανάκριβο εμπόρευμα, που λογίζει κόστος την προστασία της υγείας του λαού και ταυτόχρονα πεδίο κερδοφορίας για τους επιχειρηματικούς ομίλους! 

Να πάρουν απάντηση στις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές η Περιφερειακή και η Δημοτική Αρχή και οι συνδυασμοί που κάνουν πλάτες στην ανθυγιεινή πολιτική των κυβερνήσεων ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα όποτε οξύνεται η κατάσταση στο ΓΝ Αγίου Νικολάου! 

Μπορεί να έρχεται με φόρα στο αντιλαϊκό της πρόγραμμα η νέα κυβέρνηση της ΝΔ έχοντας την στήριξη της «συμπολιτευόμενης-αντιπολίτευσης» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι θα βρίσκει παντού μπροστά της το λαό και τους αγώνες του, με ακόμα περισσότερους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες στην πρώτη γραμμή, για να απαιτήσουμε άμεση στελέχωση του ΓΝΑΝ με όλο το αναγκαίο προσωπικό- όλων των ειδικοτήτων, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ΌΧΙ στη μετατροπή των νοσοκομείων σε ΝΠΙΔ- καμιά σκέψη για συγχωνεύσεις-κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών, αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας για όλους, με πλήρως ανεπτυγμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί